fbpx

Am fost descriși ca fiind “gașca veselă” de print din Centrul Vechi și suntem pozitivi in fiecare zi.  Sloganul nostru fiind We Design, We Print, We Care!

Am lucrat cu agenții de creație, retaileri independenți, cluburi, pub-uri, restaurante, cafenele, teatre și muzee, arhitecți și ingineri, universități și colegii, precum și organizații caritabile, împărtășind tot ceea ce știm despre imprimare, creand produse cu adevărat remarcabile, campanii de marketing și materiale de prezentare care funcționează pur și simplu . Noi avem solutia să puneti in valoare idei care merită imprimate. Ne mândrim cu tiparirea produselor noastre pe utilaje de ultimă oră.

Suntem genul de oameni care încă privesc cu pasiune modul în care se simte o hârtie plăcută la atingere, care se uită la meniuri în restaurante doar pentru a vedea cum au fost tipărite și care întotdeauna ajută și testează noi modalități pentru a obține cele mai bune rezultate..

Cu toate acestea, pentru a fi foarte bun necesita mai multa atentie decât doar aplicarea de cerneală pe hârtie. Trebuie sa stim ce funcționează și ce nu – ce vă atrage atentia și ce este profitabil.

Dar, dacă sunteți în căutarea unui print simplu, putem face și asta…

Iata cateva din materialele pe care le putem realiza
  • planuri de arhitectura, flyere, pliante, broșuri, postere, foi cu antet, cărți de vizită

  • cataloage, mape de prezentare, calendare, agende, afise, postere

  • sisteme publicitare, roll-up, pop-up spider, people stopper

  • autocolant indoor si outdoor, banner, mesh

  • window graphics, canvas, tapet

  • stickere decupate pe contur, colantari auto

  • servicii foto, video

Ce putem realiza?

3…2…1, START la PERSONALIZARE
Echipa noastra este pregatita pentru orice provocare din domeniul print-productie.

Tricouri Personalizate

Indiferent de stilul nostru vestimentar, cu toții îndrăgim tricourile cu mesaj.

Carti de vizita

Doriți să faceți o impresie profesională partenerilor dvs. de afaceri? Alegeți să imprimați cărțile de vizită la biroul nostru de tipărire online

Meniuri personalizate

Meniuri alimentare, meniuri pentru băuturi, meniuri pentru deserturi, meniuri pentru înghețată, meniuri bistro sau meniuri pentru cocktailuri.

Roll-up personalizat

Durabile și gata pentru utilizare repetată, pe termen lung, aceste roll-up-uri sunt o modalitate excelentă de a-ți face simțită prezența în timpul expozițiilor comerciale, conferințe, evenimente în magazin și multe altele

Planuri de arhitectura

Imprimam toate tipurile de planuri de arhitectura. Cu dimensiuni de la A3 pana la A0+, pe diferite tipuri de hartie sau chiar hartie fotografica la o rezolutie de 2,400 x 1,200 dpi

Bannere personalizate

De la afișaje din magazin până la expoziții comerciale și evenimente în aer liber, bannerele noastre personalizate iți oferă vizibilitate.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
× Salut!

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart